Helou Siol

Moram reči, da sem kar zadovoljen. Wordpress je itak zakon, blog je dosegljiv, admin očitno zelo odziven, po kakem tednu pa bo tudi Gugl povedal, kako zelo me imajo ljudje radi.

Na Večeru sem bil slabi dve leti, zadnjega pol leta pa s stisnjenimi zobmi toleriral banalne napake (disk over quota) in vedno znova obljubljal, da bom blog selil. Včeraj se mi je končno stemnilo pred očmi in v dveh minutah sem stvar prestavil sem ter mimogrede registriral še domeno www.megafotr.si

Ker domnevam, da me bo verjetno tudi tu bralo tistih pet bralcev, ki so me že na Večeru, zato podrobnejše predstavitve ne bom pisal pa vendar – blog uporabljam za pizdakanje (ko me npr. v Sparu razjezijo vozički na kovance). Tu in tam navržem tudi kak zapis o poslu, stand-up komediji in objavim kak (plačan – slin, slin) test meni ljubih hi-tech igračk, ali pa kar novega dizelskega goriva.

Blogi so fajn. Če delajo, seveda.

 • Share/Bookmark
 

5 komentarjev na “Helou Siol”

 1. Komentator pravi:

  Prvi bralec se javlja na dolžnost! :)

 2. Pi.Roman Pi.Roman pravi:

  Helou! Če si tule nov, ti bo mogoče kaj od tegale prišlo prou: Nasveti za blogerje

 3. vitranc vitranc pravi:

  Helou. Tudi jaz se javljam na novem mestu. Ali si in če si, kako si spravil vsebino z vecera semle?

 4. megafotr megafotr pravi:

  Pi.Roman: zakon! sem najprej mislil, da mi kak pametnjakovič želi soliti pamet o čem pisati hehe :)

  vitranc: v administraciji zgoraj levo pri večeru izvoziš prispevke v xml datoteko, ki jo nato uvoziš v administraciji na siolu. dela brezhibno, zjebe pa oblikovanje, linke, skripte in vrstične presledke.

 5. Kašpar Kašpar pravi:

  Tudi ti? :)

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.