Porini ji kumaro v rit

Moj najljubši tračarski medij 24ur.com ga je spet pihnil. Kisle kumarice jim res ležijo, tu ni dvoma. Včeraj so zgroženo poročali o psihopatu, ki je z avtomatsko puško streljal na mimoidoče in mimogrede pozabili omeniti dejstvo, da je šlo za airsoft igračko, s katero se mularija redno strelja po gozdovih. Okej, stvar ni čisto nenevarna, nikakor pa ne gre za Chuck Norris style streljačino.

Ob jutranjem RSS-janju pa mi je kava udarila skozi nos, ko sem opazil super bizaren naslov “Penetrirajta s hrano!“, avtorja s pornografskim imenom Antonio B. Članek je seveda štiriindvajseturovsko kretenski, najbolje pa ga je pospremila komentatorka z izjavo: “brb, grem sam tamalo v kompot namočit.

Hvala, 24ur, najboljši ste!

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na “Porini ji kumaro v rit”

 1. Simona Simona pravi:

  Na 24ur.com se očitno vidi, da nekatere članke pišejo ljudje, ki o novinarstvu nimajo pojma. Zato pa so članki nepopolni in včasih polni napak. Čudi pa me, da na 24ur.com ne upoštevajo mnenja bralcev, saj jih v komentarjih redko kdo pohvali. Škoda.

 2. Pris Pris pravi:

  Očitno se jim izplača, saj še vedno klikajo/mo. Klik=EUR in to ne samo na NLB. :P

 3. nevenka nevenka pravi:

  Ja, zadnjič je nekdo modro zapisal, da je morski pes prednik kitov. Da virusi povzročajo antrax, tega pa sploh ne prebolim :-(

 4. Tanci pravi:

  Oh, ne samo, da nimajo pojma o novinarstvu, za moje pojme so krepko nepismeni, če ne celo butasti. Meni je logično, da se o neki stvari (dodatno) pozanimam, če o njej ne vem vsega ali če o informaciji/znanju, ki ga imam nisem 100% prepričana.

 5. Laura pravi:

  okey, priznat morm, da sm se u nulo nasmejala ob vseh komentarjih na 24ur.com. katastrofa!!!!
  pa kaki vici neki! 24ur.com, rubrika erotika, pa se lahk cel dan smejiš. :P

 6. minnie minnie pravi:

  “brb, grem sam tamalo v kompot namočit.”

  :lol: :lol: :lol:

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.