FM transmitter za iPhone

Danes sem ga dobil po pošti in ga takoj stestiral. Dela fascinantno!

Na živce mi je šlo, da sem v avtu poslušal nonstop ene in iste komade – pa naj gre za naše ultra široko glasbeno razgledane radie z neverjetno zabavnimi špikerji (z izjemo še vedno dokaj dobrega Radia SI), ali pa zbirko cedejev. Preprosto ne da se mi snemati nove glasbe na RW CD, zato je bil čas za nakup vmesnika, ki je moj iPhone in njegov 8-gigabajtni disk povezal z avtoradiem v Megamobilu.

Gre za majhen FM oddajnik, ki mu nastaviš frekvenco, nato pa le-to uloviš še na avtoradiu. Deluje le znotraj zelo majhnega premera in zato zunaj avta ne deluje več. Znotraj deluje pa odlično! Usedem se v avto, priklopim oddajnik na telefon, na radiu pritisnem na prednastavljeno frekvenco in komad se mi ne ponovi niti enkrat.

Prekleto vredno usranih 20 EUR.

 • Share/Bookmark
 

6 komentarjev na “FM transmitter za iPhone”

 1. Robi pravi:

  A si šel kaj do Z Slovenije? Jaz imam nekaj podobnega (ni od Appla), in je ob italjanski meji praktično neuporaben… Pa tudi zvok ni najboljši…

  FM transmitter za iPoda ima pa sodelavec, pa takisto ugotavlja, da to ni to… Je tvoj boljši ali si samo bolj prizanesljiv?

 2. megafotr megafotr pravi:

  Ja, ob italijanski meji pričakujem, da ga bo zjebalo. Zvok je sicer odličen – na popolnoma nezasedeni frekvenci ni niti malo motenj, zjebe ga pa bližina kakšne močne.

 3. ZoRRo pravi:

  Sam sem sprobal ze dva (Griffin something), najprej za iPod nano in drugega za touch, pa sta se oba obnesla …. zanič. Eden slabse od drugega, pa mislim da sem sprobal skoraj vse mozne frekvence preden sem dokoncno obupal.

 4. David pravi:

  Osebno ti predlagam direkten prikop na radio z vmesnikom katerega se priklopi na AUX….. Zadeva deluje odlično, zvok super, delajo ti pa tudi funkcijske tipke na volanu… cena pa pride tam nekje med 150 in 200 €…..

  LP D

 5. Luka pravi:

  Hm samo to je dokaj drago.

 6. Aljaž pravi:

  Pozdravljeni!

  Če rabi kdo FM transmitter, nov zapakiran, 1GB vgrajenega pomnilnika.

  Več informacij:
  aljaz@ferk.si
  040/325-835

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.