Neplačniki, jebem vam mater

S pomočjo web servisa za izvršbe, ki ga nudi Vrhovno sodišče na naslovu https://covl.sodisce.si

Ne morem verjet svojim očem, ampak končno so v javni upravi uspeli spacati skupaj vzorno spletno mesto z odlično uporabniško izkušnjo.

Z neplačniki je res cela pizdarija, saj je podjetniška kultura v Sloveniji na psu. Načeloma z večjimi firmami, ki uporabljajo SAP, ni težav, saj se plačila samodejno izvršijo na valuto, do problemov pa pride pri goljufivih podjetnikih in ja – tudi pri državni upravi.

Izvršbe so nekoč bile drage in zamudne, s temle odličnim servisom pa bom od danes naprej sledil ustaljenemu pravilu: 30 dni roka plačila, prvi opomin z 8-dnevnim podaljšanim rokom, drugi opomin s pozivom za takojšnje plačilo in grožnjo z izvršbo in nato izvršba.

Brez milosti.

 • Share/Bookmark
 

13 komentarjev na “Neplačniki, jebem vam mater”

 1. Rebbit pravi:

  Edin tole bučko bi si lahko prišparal:

  “Dostopnost sistema: Predloge za izvršbo na podlagi verodostojne listine lahko oddajate od 8h do 20h vsak delovni dan. V času od 20h do 8h ter ob praznikih, sobotah in nedeljah je sistem zaprt zaradi vzdrževanja.”

  Izpadejo kot da so na analognem modemu in rabijo šparat z impulzi. Ampak bom probal zadevo.

 2. Tečnstrdesc pravi:

  Ja meni je stric zadnjič razložil tole, jaz še nisem uporabil, on pa pravi, da deluje ok.

 3. Tečnstrdesc pravi:

  Izvršba namreč!

 4. StaneP pravi:

  Dobra zadeva, jo že preizkušam. Tudi sam imam velepomebno in samovšečno podjetje, ki nam je dolžno dobrih 1k€ že eno leto.

  In še tole spoštovani MegaFotr
  Že več kot mesec nazaj je, odkar sem bil “pofočkan”. Ni mi preostalo drugega, kot da napišem sedem resnic o sebi in nekaj blogerk ali blogerjev pofočkam tudi naprej.

  Torej, “pofočkani” – temu naj bi sledil post na vaši strani s sedmimi resnicami o vas, s katerim “pofočkate” poljubno število drugih blogarjev. ;)

 5. oolong pravi:

  Pridružujem se kletvicam. In naslednjič poskusim ta sistem. Ker sistem z davčnimi izvršitelji ne deluje. Bejzbol kij pa ni prav kultivirana stvar, ne?

 6. tinca pravi:

  Sistem je eno, kar pa se dogaja po vložitvi izvršbe pa drugo,
  čakaš tudi do dva meseca ,da dobiš sklep o izvršbi, potem pa še kak mesec da ti pošljejo obvestilo o pravnomočnosti.

  Tako da čakaš kar nekaj časa da prideš do svojega denarja!

 7. megafotr megafotr pravi:

  oolong: no, mi smo redni plačniki in nas ne izvršujejo. zato bi mogoče lahko poslala svoj okviren cenik oblikovalskih storitev na info@fmvirtual.si ker so dobri dizajnerji vedno iskani in po pregledu http://www.loremipsum.si te lahko mirno uvrstim med njih.

  rabimo predvsem kake bannerje, oblikovanje brošur, sajtov, izdelavo cgp-jev itd.

 8. ANICA ZAGMAJSTER pravi:

  JAZ ,BI SAMO POVEDALA ,DA IMAM VELIKE TEŽAVA Z NEPLAČNIKI ,SAJ SEM DELALA 2 LETI IN POL NA NEKEM OBKEKTU IN SEDAJ ,KO SEM NAMREČ POPIZDILA SAJ ZADNJE ČASE SO MI BREZ RAZLOGA 1. SO MI TRGALI 1400€,DRUGIČ 600€ NA ZADNJE KO SEM DALA ODPOVED PA SO MI ZARADI ENE MALE OMARE ,SAJ JE ČISTILKA POZABILA POBRISATI ODTRGALI 400€ KO SEM OPAZILA ,DA TO NI VREDNO 400€IN DA JE VSE STVAR DOGOVORA SEM DALA ODPOVED ,KO SEM DALA ODPOVED SO MI NASLJEDNJI DAN POSLALI POŠTO ,DA MI NEBODO PLAČALI ZA MESEC FEB.DOLŽNI SO MI OKOLI 3300€PA SEDAJ NE VEM KAJ NAJ NAREDIM.ČISTO SEM RAZOČARANA.PROSIM SVETUJTE MI ,KER SEM ZA TA OBJEKT DALA VELIKO TRUDA IN JE ŠLO VELIKO NOČNEGA DELA …..IN ŠE VELIKO MOJIH ŽIVCEV PIŠITE MI SAJ BI RADA SVOJ DENAR DOBILA ,KER SEM GA POŠTENO ZASLUŽILA.

 9. jzsrt pravi:

  MAROLES

  to je ena banda!

 10. NoMercy pravi:

  Izvršba je super :)
  sicer pa pozdravljeni v kapitalizmu, kjer človek izkorišča človeka :)

 11. jzsrt pravi:

  Včasih se vprašam ali ni bolje plačati za opravljenio delo kot pa se zjutraj zbuditi in videti zvandaliziran avto/dekorirano fasado hiše…

 12. bučka pravi:

  jaz bi rada povedala da podjetje benedict d.o.o. ne izplačuje študentkam. sama sem bila na tem mestu in ko sem povedala prijateljicam o tem, sta mi dve kolegici povedali, da sta tudi onidve že delali za to podjetje in da nista dobili izplačila. ŠS nič ne more, saj šefica sploh ni hotela slišati za napotnico. to je prodajalana CUKERČEK, ki ima dovolj dohodka in vseha denarja pa vseeno noče izplačati študentk. sramota!

 13. Agim pravi:

  NAJBOLJ MI GREDO NA K…. PRIVAT STRANKE KI SE ZGOVARJAJO NA KRIZO,POTEM KO TE J….. DO ONEMOGLOSTI,DEJ TO ,DEJ ONO ,NI PROBLEM…POTEM KO JE TREBA STEGNIT DENARNICO PA ;SAJ TUDI VELIKI PLAČUJEJO V TAKAM I ONAKEM ČASU…PRIPOROČAM A V A N S !!!

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.