Kateri fitnes?

Naše tradicionalne petkove požrtije potrebujejo protiutež, saj nas bo v nasprotnem primeru pobralo pri štiridesetih.

Fizično stanje naših zaposlenih najverjetneje ni ravno na zavidljivem nivoju, z bolj čvrstimi ritmi, nogami in nabildanimi rokami pa se jim bo verjetno izboljšalo tudi spolno življenje, kar pa se pogosto odraža v višji produktivnosti. Tu pa je že razlog, ki ga mora upoštevati vsak odgovoren direktor, zato sem se spravil iskat ugodno ponudbo letnih prenosljivih kart za katerega izmed ljubljanskih fitnesov.

Kupil bom dve karti in seveda kot pravi kapitalist skušal vsaj eno kompenzirati z oglaševanjem na naših medijih. Punce se sicer nagibajo k Sunny studiu, jaz pa ne, saj če česa ne prenesem, so to snobi, ki gredo na bench v svojih (v Veliki Kladuši kupljenih) Lacoste hlačkah. Jaz sem v fitnesu v majici “Kupil kolo, prodam torbo” in v čeških hlačkah videti kot čečenski vojni veteran in se brigam bolj za to, da skušam vsaj petkrat dvigniti tistih ubogih nekaj kilogramov, zraven pa se sprašujem, zakaj zavoljo samozavesti nas, “phisically challenged” ljudi, ne naredijo petkilskih uteži vsaj malo večjih (lahko bi bile npr. votle in s premerom pol metra).

Kaj mi torej priporočate? Pogoji so lokacija znotraj obvoznice, relativno brez gužve zvečer, zadovoljiva oprema ter seveda primerna cena.

 • Share/Bookmark
 

7 komentarjev na “Kateri fitnes?”

 1. sara g pravi:

  kot baba tudi priporočam Sunny – it’s pretty :P

  drugače pa je baje tud Sokol Vič lep :)

 2. vr3 pravi:

  sokol vič – ful gužva. je pa res da greš lahko z isto karto tudi v sokol tivoli ali stožice.

 3. sara g pravi:

  nope – v sokol tivoli se ne da več it, sam še v stožice – tm je pa k v socializmu – trust me ;)

 4. Smorny pravi:

  Odlična ideja! Bom predlagal našemu direktorju kaj podobnega, ampak se bojim, da me bo tukaj zavrnil, češ da že tako ali tako sponzorira moje hobije, pa še nagradni dopust dobim… :)
  zanimivo mi je to, da se vsi tako na večer zabijate v fitnes. Meni ustreza jutro. Da sem do pol 8 gotov, zajtrk in v službo.

 5. Si. R. pravi:

  Sokol Vič je kul… kr fancy pa to.

  Čisto fajn je pa tudi Panter v Stegnah – ni glih fancy, malce včasih liči na telovadnico, v kateri bi treniral Rocky v mladih letih … ampak all in all je zadovoljiv.

 6. creew pravi:

  BIT – zelo neciste slacilnice (beri umazane)
  Sunny- totalno nasprotje v ceni ter cistoci. In ni cefotov, ki se bildajo pred ogledalom.

 7. bunny pravi:

  Moj fit Črnuče.

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.