Če bi Lisa Lampanelli in Eddie Izzard imela otroka…

… bi mu bilo ime Scott Capurro. Na včerajšnjem zaključku Panča je bil Capurro edini zares smešen komik. Perica je sicer predlagal milejše kritike neuspešnih komikov, zato se bom poskušal zadrž….. TO JE BIL PODEN!!!!!

Resnično sem si želel, da bi lahko naše pohvalil in da bi me včeraj nasmejali, vendar je šlo od ponedeljka na žalost le še navzdol. Toleriram slabe dni sicer dobrih komikov (npr. Pižame), ne razumem pa kako je mogoče, da Dušanu Tomiču nihče ne pove, da ne zna imitirati1 in da nekemu bizarnemu Madžaru nihče ne razloži, da stand-up pač ne pomeni govorjenja enega vica za drugim na odru. Prijatelj, ki je z mano gledal to polomijo, je lepo povedal: “Samo še eno domačo zašpila, pa bo mera popolna.”

Ampak Scott je pa navdušil. Tip (no, napol baba) ima ravno takšen humor, ki ga najbolj obožujem – neposreden in politično nekorekten. Navsezadnje gre za komedijo in njegov namen ni nikogar užaliti, zato so še tako krute fore (vsaj od sproščenega dela publike) izzivale gromek smeh. Ne le, da je pošteno obdelal različne rase in spolne usmerjenosti, celoten program je prilagodil Slovencem in večkrat namočil tudi Hrvate. Malo spominja na lik Jacka iz Will and Grace, med komiki pa bi ga zaradi neposrednosti (rasizma, antisemitizma in podobnih politično nekorektnih zadev) primerjal z Liso Lampanelli, na trenutke pa ga je tudi odnašalo v globine kot Eddie-ja Izzarda.

Kljub pizdakanju sem vesel, da se je Panč prijel in organizatorjem želim, da naslednje leto nafilajo še kakšen večji prostor (Križanke?). Le Madžarov se izogibajte.

  1. Frank Caliendo je nekoč izjavil, da en sam lik študira tudi štiri leta []
  • Share/Bookmark
 

Komentiraj

Za pisanje komentarjev morate biti prijavljeni.